LEDIGE STILLINGER

 

Asfaltarbeider

Vi søker èn motivert medarbeider i stillingen som asfaltarbeider.
Søkere må minimum ha førerkort klasse B, men gjerne flere førerkort klasser også.
Man må kunne jobbe godt i lag, men samtidig ta ansvar for sine ansvarsområder. Erfaring fra asfalt eller anleggsbransjen er en fordel, men ikke et krav.
Relativt god fysikk er en fordel da dagene er noe lengre enn en vanlig arbeidsdag. Søkere må kunne kommunisere på norsk/engelsk.

Vi kan tilby arbeid fra April til ut November med fast ansettelse. Vi kan også være behjelpelig med å finne vinterjobb til våre medarbeidere.

 

HVORFOR JOBBE HOS OSS?

Nytt utstyr:

Vi har en ny utstyrspark. Og det vi trenger av utstyr, det skaffer vi med en gang. Her trenger man ikke gå gjennom en stor administrasjon.

God lønn:

Vi er et lite firma som ønsker fokus på kvalitet i alle ledd. Dette krever at vi har flinke ansatte som ønsker å yte sitt beste. Når man er flink og står på, skal man også ha en lønn som gjenspeiler dette.

Høy trivsel på laget:

Vi har et jevnaldrende lag med mange felles interesser. Gutta går godt sammen og trives på jobb. Trivsel på jobb er noe vi setter veldig høyt.

Stor påvirkning på arbeidsplassen:

Hos oss er du «èn av oss», ikke en av mange.

Varierte arbeidsdager:

Vi har varierte oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi legger alt fra store parkeringsplasser, borettslag/sameie, private veier, anlegg og private gårdsplasser. Hjelm og verneutstyr er kun påbudt på anleggsområder der det kreves.

Forutsigbare arbeidstider:

Laget er i aller høyeste grad med og bestemmer arbeidsmengden. Alle har i utgangspunktet fri i uke 28-30 (fellesferien) og alle helger. Dersom vi legger noe utover dette, vil det i så fall være frivillig. Vi slutter alltid tidlig på fredager, så man kan komme seg hjem før køen.

Sosiale arrangementer:

Står man på og gjør jobben sin på en god måte, skal man få en anerkjennelse tilbake. Derfor prioriterer vi å bruke en del midler på to årlige sammenkomster. Sommerfest før felles ferien med aktiviteter, mat og drikke. Julebord er som regel en helgetur til en by i Europa.

Muligheter for CE-sertifikat:

Vi har egene lastebiler til henting av asfalt. Vi ønsker å være så fleksible som mulig. Derfor tilbyr vi sponsing av CE med YSK til ansatte som utmerker seg på jobb.  

 

For mer informasjon, ta kontakt for en hyggelig prat.

Søknad med CV sendes til: post@haavaldsenasfalt.no

Fredrik Haavaldsen,

Haavaldsen Asfalt AS
Øyaveien 72B 
1900 FETSUND 
Telefon: 977 45 339 

 

Grunnarbeider

Har du erfaring med gravemaskin og sertifikat klasse C/CE?
Arbeidsoppgaver er hovedsaklig avretting, masseutskifting, steinarbeider, drenering.

Kvalifikasjoner 

Vi ser etter deg som:

  • Har relevant erfaring
  • Er praktisk anlagt og har ordenssans
  • Er lærevillig og liker fysisk arbeid
  • Har minimum førerkort klasse B/BE
  • Helst førerkort klasse C/CE
  • Du forstår og gjør deg forstått på norsk

For mer informasjon, ta kontakt med Fredrik Haavaldsen for en hyggelig prat.:

Tlf: +47 977 45 339, post@haavaldsenasfalt.no.